Lämmitys ja jäähdytys

Vesi ja viemäri

Ilmanvaihto ja ilmastointi

LVI-järjestelmien suunnittelu ja urakointi

Putconin ammattilaiset suunnittelevat ja urakoivat LVI-järjestelmät vaativiin ja suuriin kohteisiin kuten asuinkerrostaloihin, sairaaloihin, liikekiinteistöihin, kouluihin, voimalaitoksiin ja muihin rakennuksiin. Otamme aina huomioon kiinteistön ja sen käyttäjien tarpeet. Toimiva talotekniikka vaikuttaa kiinteistön käyttömukavuuteen ja sisäilman laatuun. Oikein toimiessaan käyttäjät eivät edes huomaa talotekniikan olemassaoloa. Suunnittelemme ja asennamme lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi sekä automaatiojärjestelmiä uudiskohteisiin ja peruskorjauskohteisiin. Toteutamme useat kohteet KVR-urakkana. Toimimme koko Suomen alueella.

LVIA järjestelmien suunnittelu

Putconilla on ammattitaitoiset LVI-järjestelmien suunnittelijat. Suurienkin uudisrakennuskohteiden tai saneerauskohteiden talotekniikan suunnittelu onnistuu ammattitaitoisen suunnitteluverkostomme avulla. Suunnittelijoillamme on vuosien kokemus erilaisten kohteiden ja järjestelmien suunnittelusta, esimerkiksi liikekiinteistöjen, koulurakennusten ja teollisuuslaitosten LVI-järjestelmien suunnittelusta. Teollisuuskiinteistöissä otamme huomioon erikoistarpeet esimerkiksi ilmanvaihdon suhteen. Talotekniikan automaation avulla voidaan tehokkaasti ohjata kiinteistön olosuhteita ja vaikutta esimerkiksi energiatehokkuuteen. Valitsemme kohteeseen sopivan tekniikan ja varmistamme, että suunnittelemamme talotekniikka toimii rakennuksen ja käyttäjien parhaaksi.

LVI-laitteiden asennus

Asennamme kaikki LVI-laitteet ammattitaidolla aikataulussa ja budjetissa pysyen. Työntekijöillämme on alan koulutus ja vuosien kokemus monenlaisten LVI-laitteiden asentamisesta. Ammattitaitoiset työntekijämme tekevät lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja automaatiojärjestelmien asennukset huolellisesti suunnitelmien mukaisesti. Huolehdimme, että järjestelmien asennus tehdään suunnitelmien ja vaatimusten mukaisesti, ja että eri järjestelmät toimivat saumattomasti yhteen. Asennamme LVI-järjestelmiä sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin. Toteutamme useat kohteet KVR-urakkana eli vastaamme projektin toteutuksesta suunnittelusta käyttöönottoon. 

Ota yhteyttä

Referenssit

Olemme suunnitelleet ja urakoineet LVI-järjestelmiä useisiin vaativiin kohteisiin kuten liikekiinteistöihin, asuintaloihin, ruokakauppoihin, palvelutaloihin ja kouluihin. Tässä joitain esimerkkejä. Katso laajempi referenssilistamme täältä.

  • 2020-2021 Keilaniemi NEXT, LVI, NCC, Helsinki, 18000 kem2

  • 2019-2020 AS Oy Sipoon Pankkiiri, LVIA, YIT, Sipoo, 35 asuntoa

  • 2019-2020 S-market Masala, KVR LVIA, YIT, Kirkkonummi, 1400 brm3

  • 2017-2018 Koksarinkujan kuntoutuskoti, LVIA, Suomussalmen kunta, Suomussalmi, 1200 brm2

  • 2017-2018 Iin Haminan Koulu, LVIA, Rakennusliike Oulun Apsilon, Ii, 2500 brm2

Ammattitaitoinen henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilöstömme suunnittelee ja asentaa vaativatkin LVI-järjestelmät sovitussa aikataulussa laadukkaasti. Toteutamme useat projektimme kokonaisvastuurakentamisena eli KVR-urakkana. Asiakkaamme voi luottaa henkilöstömme ammattitaitoon kaikissa LVI-urakan vaiheissa. Pidämme henkilöstömme osaamisen ajan tasalla mm. koulutusten avulla. Työntekijöillämme on LVI-urakoissa tarvittavat pätevyydet ja luvat kunnossa. Kasvavana yrityksenä haemme joukkoomme lisää ammattitaitoisia työntekijöitä. Jos olet talotekniikan ammattilainen, ota yhteyttä.