Asiantunteva ja luotettava KVR-urakoiden toteuttaja

Putcon on kokenut kokonaisvastuu- eli KVR-urakoiden toteuttaja. Olemme erikoistuneet KVR-urakoiden toteuttamiseen ja toteutamme useat talotekniikkaurakkamme KVR-urakkana. KVR-urakassa otamme vastuun kohteen koko talotekniikan toteutuksesta suunnittelusta käyttöönottoon. Pystymme toteuttamaan erittäin suurienkin kohteiden suunnittelun ja asennuksen laajan yhteistyöverkostomme avulla. Yhteistyöverkostostamme löytyy luotettavia eri alojen ammattilaisia, joista kokoamme jokaiseen rakennusprojektiin parhaat tekijät. 

 

Asiakkaan näkökulmasta KVR-urakan etuna on yhden yhteistyökumppanin kanssa toimiminen. Asiakkaan rakennusprojekti on meillä hyvässä hoidossa alusta loppuun saakka. Hoidamme kaikki suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät hankinnat ja koordinoimme eri osapuolien yhteistyötä. Asiakas saa tilaamansa talotekniikan valmiina, toimivana kokonaisuutena. Olemme toteuttaneet useita KVR-urakoita onnistuneesti erilaisilla työmailla ympäri Suomen.

Kokeneet KVR-urakoitsijat

Ammattitaitoiselta ja kokeneelta henkilöstöltämme onnistuu vaativien ja suurten KVR-urakoiden toteuttaminen sovitussa aikataulussa ja budjetissa pysyen. Asiakkaamme voi luottaa henkilöstömme ammattitaitoon kaikissa KVR-urakan vaiheissa. Pidämme henkilöstömme osaamisen ajan tasalla mm. koulutusten avulla ja ennakoimalla rakennusalan muutoksia. Tutustu toimintaamme myös Innovatiivinen Suomi -julkaisun artikkelissa

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Referenssit

Olemme toteuttaneet useita talotekniikan KVR-urakoita vaativiin kohteisiin kuten voimalaitoksiin, palvelutaloihin ja liikekiinteistöihin. Tässä joitain esimerkkejä toteuttamistamme kohteista. Katso laajempi referenssilistamme täältä.

  • 2019-2020 Koy Sepänkylän tähti, KVR LVIA, WasaGroup, Vaasa, 4460 brm2

  • 2018-2019 As Oy Nummelan Ilves, KVR LVIA, Nummela, 26 asuntoa

  • 2018 Pakkaamo ja lajittelu, KVR SPR, Keitele Group, Alajärvi, 5000 brm2

  • 2017-2019 Sodankylän hyvinvointikeskus, KVR SPR, YIT, Sodankylä, 10000 brm2